تبلیغات
آشپزی با پریسا - کاپ کیک مغز دار

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

سلام دوستای گلم.امروز میخوام کاپ کیک مغز دار رو بهتون آموزش بدم که خیلی خوشمزس و تقریبا از ابداعات خودمه.امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.


مواد لازم:

آرد:1/5 پیمانه
شکر:3/4 پیمانه
روغن مایع:3/4 پیمانه
تخم مرغ:4 عدد
بیسکوئیت کرم دار:یک بسته(بستگی به تعداد کاپ کیک ها دارد)
پودر کاکائو:یک ق.غ
وانیل:1/4 ق.چ
بکینگ پودر:یک ق.چ
طرز تهیه:
اول زرده و سفیده ی تخم مرغ رو جدا میکنیم و سفیده رو انقدر میزنیم تا از ظرف برنگرده و میزاریم کنار.حالا زرده و شکر و وانیل رو تقریبا پنج دقیقه میزنیم تا کرمی یک دست به دست بیاد.حالا روغن رو اضافه میکنیم و باز هم باهمزن میزنیم تا یک دست بشه.آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کرده و حد اقل سه بار الک میکنیم و کم کم به مواد آماده شده اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.بعد سفیده ی تخم مرغ رو که خوب با همزن زده بودیم رو به مواد اضافه کرده و با لیسک و در یک جهت به صورت دورانی هم میزنیم تا هوا وارد مواد بشه و موقع پخت خوب پف کنه.خوب که مخلوط شد مواد رو نصف میکنیم و تو یک قسمتش پودر کاکائو میریزیم و خوب و آروم هم میزنیم.قالب هایی که داریم رو توش کاغذ روغنی(کپسول) میندازیم و یه کم با روغن چربشون میکنیم.یک قاشق سوپ خوری از مواد رو تو قالب میریزیم و یک بیسکوئیت روش میزاریم و نصف قاشق از مواد رو دوباره تو قالب و روی بیسکوئیت میریزیم تا خوب روشو بپوشونه.(دو رنگ کردن مواد برای این بود که دو رنگ کاپ کیک داشته باشیم.میتونید تو کاپ کیک های سفید بیسکوئیت کاکائویی بزارید تا مغزش تیره باشه و برای کاکائویی ها هم از طعم هایی مثل موزی یا پرتغالی استفاده کنید.)کل قالب ها رو پرکرده(البته تا نصفه باید پر کنید چون پف میکنه و اگه زیاد باشه سر میره.) و توی فری که از نیم ساعت قبل روشن کرده بودید با درجه حرارت160 درجه سانتیگراد و تقریبا نیم ساعت میپزید.در حین پخت بیسکوئیت ها در اثر حرارت نرم شده و یک بافت خیلی خوبی پیدا میکنه.
برای تزئین روی کاپ کیک ها میتونید از سس شکلاتی یا هر طعمی که دوست دارید استفاده کنید.خامه رو برای روی کاپ کیک ها پیشنهاد نمیکنم چون کاپ کیک چربی زیادی داره و با خامه زیاد خوب نمیشه.البته به ذائقه خودتون هم بستگی داره.دوستای خوبم درست کنید و مطمعن باشید که از درست کردنش پشیمون نمیشید.


تاریخ : یکشنبه 20 دی 1394 | ساعت 00 و 03 دقیقه و 38 ثانیه | نویسنده : پریسا چگینی | نظرات
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • ستاره تبریز