تبلیغات
آشپزی با پریسا - کیک باقلوا

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

سلام دوستای عزیزم امروز یک کیک جدید و خیلی خوشمزه رو میخوام بهتون یاد بدم که اگه درست کنید واقعا از مزه فوق العادش شگفت زده میشین.

مواد لازم:

آرد:2پیمانه

شکر:یک پیمانه

روغن:3َ/4پیمانه

پودر نارگیل:1/2پیمانه

ماست یا شیر:2/3پیمانه

تخم مرغ:3عدد

وانیل:1/4 ق چ

بکینگ پودر:2 ق چ

مواد شربت:

شکر:2پیمانه

آب:یک پیمانه

گلاب:1/2پیمانه

زعفران حل شده:2 ق غ

مواد مزین:

زرده تخم مرغ:یک عدد

زعفران حل شده:یک ق غ

پودر شکر:یک ق غ

ابتدا فر را روشن کرده تا خوب گرم شود.تخم مرغ ها و وانیل را زده تا حجم آن دو برابر شود.

بعد شکر رو کم کم اضافه میکنیم تا مواد کشدار شود.

حالا روغن و ماست رو میریزیم و یک دقیقه میزنیم.تو یه ظرف جدا آرد و بکینگ پودر و یه پنسه نمک رو با هم مخلوط میکنیم و بعد از دوبار الک به مواد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه.حالا نارگیل رو هم میریزیم تا مایع صافی بشه.کف و دیواره های قالب رو چرب کرده و آرد پاشی میکنیم.موادو تو قالب ریخته و به مدت چهل دقیقه با حرارت 180 درجه طبقه وسط فر میپزیم.

تو فاصله ای که کیک میپزه شربت و مواد مزین رو درست میکنیم.برای مواد مزین زرده و شکر و زعفران رو خوب با هم مخلوط میکنیم و میزاریم کنار. برای تهیه شربت هم تمامی مواد شربت رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت میزاریم تا مثل عسل بشه.

وقتی که کیک آماده شد بعد از درآوردن از فر همانطور که گرمه مواد مزین رو با برس روی کیک میمالیم و مجدد برای پنج دقیقه داخل فر میزاریم و گریل رو روشن میکنیم. بعد از اینکه روی کیک طلایی شد از فر خارج میکنیم و شربت رو روی کیک میدیم تا کاملا به خورد کیک بره.میزان ریختن شربت به دلخواه و ذائقه خودتون بستگی داره. برای تهیه کیک باقلوا از کاغذ روغنی استفاده نکنید چون کیک شربت داره و به کاغذ میچسبه. شربت اضافه رو هم میتونید برای دفعات بعد تو یخچال نگه داری کنید. بعد از اتمام کار کیک رو به شکل مربع برش میزنیم.



تاریخ : یکشنبه 27 دی 1394 | ساعت 18 و 33 دقیقه و 11 ثانیه | نویسنده : پریسا چگینی | نظرات
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • ستاره تبریز