تبلیغات
آشپزی با پریسا - کیک شکلاتی

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.
دوستای عزیزم سلام.امروز میخوام آموزش یه کیک ساده و خیلی خیلی خوشمزه رو براتون بزارم.اون هایی که این کیک دستپخت من رو خوردن که خیلی تعریف کردن.همسرم که عاااااااشق این کیکمه.امیدوارم شمام درست کنید و خوشتون بیاد.اگه این کیکو با قالب قلب درست کنید هم یه کیک جالبیه برا ولنتاین.مواد لازم:
آرد سفید:2/5 پیمانه
شکر:1/5پیمانه(البته تا دو پیمانه جا داره ولی چون شکلات آب کرده میریزیم روش و اون هم شیرینه همین مقدار کافیه)
تخم مرغ:6عدد
روغن:یک پیمانه(جامد یا مایع فرقی نداره)
شیر یا ماست:1/2پیمانه
پودرکاکایو:روی بخار کتری قرار بدید تا شکلات آب بشه.بعد از اینکه کیک پخت و کمی خنک شد از قالب جدا کنید و با شکلاتی که آبکردید تزیینش کنید.3 ق س
بکینگ پودر:1/2 ق م
وانیل:1/2 ق چ
مواد رویه کیک:
شکلات تخته ای:200گرم
کره:50گرم
روغن جامد:یک ق غ
پودر کاکایو:یک ق س
طرز تهیه:
اول فر رو روشن میکنیم خوب گرم بشه.زرده و سفیده های تخم مرغ هارو از هم جدا میکنیم و سفیده رو در حدی میزنیم که از ظرف برنگرده.حالا زرده های تخم مرغ هارو به همراه وانیل و شکر با همزن میزنیم تا تقریبا سفید رنگ بشه.بعد شیر یا ماستی که داشتیم و با روغن اضافه میکنیم و باز هم میزنیم.تو یه ظرف جدا مواد خشک شامل آرد پودر کاکایو و بکینگ پودر وبا هم مخلوط میکنیم و کم کم به مواد آماده شده اضافه میکنیم تا مخلوط یکدستی بشه.سفیده ای رو که خوب فرم گرفته بود به مواد اضافه میکنیم و با لیسک آروم آروم و در یک جهت هم یزنیم تا کاملا با هم مخلوط شه.کف ودیواره های قالب رو اول روچرب و بعد آرد پاشی میکنیم و آرد اضافه رو خالی میکنیم و بعد مواد رو میریزیم توش و تقریبا به مدت چهل  و پنج دقیقه با حرارت175 درجه سانتی گراد میپزیم.زمان پخت به فر و قالبی که انتخاب کردید بستگی داره.در حین پخت در فر رو به هیچ عنوان باز نکنید چون پف کیک میخوابه.برای تهیه مواد رویه تمامی مواد رو با هم مخلوط کنید و به روش بن ماری 


تاریخ : پنجشنبه 22 بهمن 1394 | ساعت 01 و 48 دقیقه و 48 ثانیه | نویسنده : پریسا چگینی | نظرات
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • ستاره تبریز