تبلیغات
آشپزی با پریسا - شیرینی نخودی

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.
سلام سلام سلام سال نو رو به همه دوستای خوبم تبریک میگم.امیدوارم سالی سرشار از موفقیت باشه براتون. امروز طرز تهیه شیرینی نخودی رو براتون در نظر گرفتم.دستوری که خودم درستش کردم و واقعا خوب از آب در اومد. مواد لازم:
آرد نخود گل:یک کیلو(آرد مخصوص شیرینی نخودی)
شکر:نیم کیلو
روغن جامد:نیم کیلو(حتما باید جامد باشه)
آرد برنج:150گرم
آرد مخصوص شیرینی پزی:250گرم(آرد صرفه هم میگن و با آرد سفید های بسته بمدی تت فروشگاه ها فرق داره)
پودر هل:یک و نیم قاشق غذا خوری
بکینگ پودر:دو قاشق مربا خوری
پودر پسته:دو الی سه قاشق برای تز
طرز تهیه:
اول شکر رو تا جایی که امکان داره آسیاب میکنیم تا کاملا پودر بشه.تو یه ظرف بزرگ شکر رو میریزیم و روغن جامد رو که گرم کردیم ولی داغ نیست رو بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.بعد آرد نخود رو میریزیم با دست شروع به ورز دادن میکنیم و حالا بقیه موادی که داشتیم رو هم میریزیم و خوب مخلوطشون میکنیم.روی ظرف رو سلفون میکشیم و دو الی سه ساعت بهش استراحت میدیم.بعد از استراحت یه مقدار از مواد رو روی صفحه کار قرار میدیم با وردنه به قطر یک سانت باز میکنیم و قالب میزنیم و توی سینی فر میچینیم و روش پودر پسته میریزی
فر رو از نیم تبل روشن میکنیم رم بهسینی فر  ک ینی هار توش گزاشتیم رو داخل فزر قرار یدیم و تقریبا به مدت ده نهایت یک ربع با درجه حرارت180 درجه سانتی گراد میپزیم.
نکته مهم:بعد از پخت اجازه میدیم تا کاملا خنک بشه بعد از سینی فر جدا میکنیم.چون اگه داغ باشه ازهم میپاشه.امیدوارم راضی باشید عزیزام


تاریخ : پنجشنبه 5 فروردین 1395 | ساعت 02 و 13 دقیقه و 45 ثانیه | نویسنده : پریسا چگینی | نظرات
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • ستاره تبریز