تبلیغات
آشپزی با پریسا - پیراشکی شکم پر

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

پیراشکی شکم پر

سلام دوستای عزیزم.امروز میخوام طرز تهیه پیراشکی شکم پر رو براتون بزارم. البته این پیراشکی شکم پر با بقیه اونایی که تاحالا دیدید فرق داره و خوشمزه  تره.امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.منتظر نظرهاتون هستم.

مواد لازم:
آرد سفید:چهارصد گرم
کره:60 گرم
تخم مرغ:دو عدد
ماست.3/4لیوان
شکر:دوقاشق سوپ خوری
پودر خمیر مایع:یک قاشق چایخوری
روغن:به میزان لازم برای سرخ کردن
مواد میانی:
گردوی آسیاب شده:سه قاشق سوپ خوری
شکر آسیاب شده:دو قاشق غذا خوری
دارچین:دو قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1
اول  دوتا تخم مرغ رو به همراه ماست خوب میزنیم تا یکدست بشه.(نیازی به همزن برقی نیست)
بعد کره ی آب شده و شکر رو به مخلوط ماست و تخم مرغ اضافه میکنیم و خوب مخلوطشون میکنیم.
2
حالا پودر خمیر مایع رو میریزیم باز هم میزنیم.3
سپس آدر سفیدی که داشتیم رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه.(من خودم اندازه گیری کردم تقریبا چهارصدگرم آرد برد) 4
بعد از اینکه خمیر آماده شد اون رو رو یه سطح که آرد پاشی کردیم میزاریم و یک ربع خوب ورز میدیم.خمیر رو توی یه کاسه ی گود که ارد پاشی کردیم میزاریم 5
حدودا دو ساعت تو یه جای گرم قرار میدیم تا به اصطلاح عمل بیاد.6
برای آماده کردن مواد میانی هم  گردو و شکر آسیاب شده و دارچین رو با هم مخلوط میکنیم.7
مواد میانی کاملا دلخواه و متناسب با ذایقه ی شما میتونه باشه.مثلا به جای گردوی آسیاب شده میشه از پسته یا بادوم و یا به جای دارچین میشه از هل یا زنجبیل استفاده کرد.8
خمیر که خوب پف کرد و تقریبا حجمش دو برابر شد یعنی آمادس.اون رو رو یه سطحی که آردپاشی کردیم باوردنه بازمیکنیم.(قطر خمیر کمتر از نیم سانت باید باشه) بعد با قالب های رینگی قالب میزنیم.9 یه مقدار از مواد میانی رو روی خمیر  میریزیم و لبه هارو روی هم میاریم.برای بهتر چسبیدن لبه ها میتونید از چنگال استفاده کنید.به این صورت که نوک چنگال رو روی لبه های به هم چسبیده بزارید و با فشار به سمت بیرون بکشید. 10
بعد از اینکه کل خمیرهارو پیچیدید اونهارو روی کاغد روغنی بچینید.11
توی یک ظرف گود مثل شیر جوش مقداری روغن بریزید(تقریبا تا نیمه ی ظرف )و پیراشکی هارو دونه دونه با حرارت ملایم سرخ کنید.بعد از سرخ شدن اگه دوست داشتید پیراشکی هاتون شیرین تر باشه وقتی که پیراشکی ها داغه روشون شکر آسیاب شده بپاشید .دوستای گلم پیراشکی هارو بعد از سرخ شدن تو یخچال نزارید.اونارو توی یک ظرف در بسته بریزید و تو محیط آشپزخونه نگهداری کنید.امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.


تاریخ : دوشنبه 9 آذر 1394 | ساعت 01 و 35 دقیقه و 25 ثانیه | نویسنده : پریسا چگینی | نظرات
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • ستاره تبریز