تبلیغات
آشپزی با پریسا - دمی مرغ زعفرونی

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

سلام دوستای عزیزم.امروز میخوام براتون یه دمی با مرغ  ساده و خیلی خیلی خوشمزه رو آموزش بدم که فکر نکنم تو هیچ جایی طرز تهیه این غذارو پیدا کنید.و یه غذای مناسب برا دور همی های خانوادگی و خودمونیه. .

مواد لازم برای سه نفر:
برنج:سه پیمانه
مرغ:دو تیکه(فرقی نمیکنه رون مرغ باشه یا سینه.)
زعفران دم کرده:یک استکان(هرچی بیشتر خوشمزه تر)
زرشک:سه قاشق(معمولا برای هر نفر یک قاشق چایخوری زرشک در نظر گرفته میشه و به ذایقه هم مربوط میشه)
روغن:به میزان لازم(همون مقداری که برا سه پیمانه برنج در نظر گرفته میشه یه کم بیشتر،جامد یا مایع هم فرقی نداره)
پیاز:یک عدد
سیب زمینی:یک عدد متسط
پیاز داغ:یک قاشق غذا خوری.(کاملا سلیقه ایه .میتونید پیاز رو حذف کنید)
طرز تهیه:
اول کار برنج رو تمیز پاک کرده و خیس میکنیم و میزاریم کنار.مرغ هارو هم بعد از اینکه خوب شستیم میزاریم تو قابلمه و کمی آب روش میریزیم  و یه پیاز که درشت خورد شده رو هم بهش اضافه کرده یه کم نمک بهش میزنیم و میزاریم  تقریبا دو ساعت بپزه.نیم ساعت آخر پخت دو قاشق زعفرون دم کرده هم به مرغ میزنیم تا رنگ و بوی خوبی بگیره.


مرغ هارو بعد از پخت  از تو قابلمه درمیاریم  تاخنک بشه.تو این حین آب برنج رو هم میزاریم تا جوش بیاد.مرغ ها رو بعد از اینکه خنک شد ریش ریش میکنیم و استخون هاش رو دور میریزیم.(ریش کردن مرغ ها هم کاملا سلیقه ایه.میتونید از قسمت بی استخون سینه استفاده کنید و بعد از پخت اون رو با چاقوی تیز نگینی خرد کنید)آب برنج که جوش اومد کمی نمک بریزید تو قابلمه و بعد برنجی که خیس کرده بودید رو اول آبی که داره رو دور بریزید بعد برنج رو بریزید تو آب جوش و بعد از اینکه نیم پز شد آبکش کنید و بزارید کنار.
تو یک تابه روغن بریزید و بزارید خوب داغ بشه.(کل روغنی رو که برای برنج سه نفر در نظر میگیرید رو بریزید و کمی هم بیشتر)حالا مرغ هایی که ریش ریش کردید رو بریزید تو روغن و خوب تفت بدید(توجه کنید که زیاد نباید سرخ بشه چون خشک میشه و رو برنج شکل خوبی نمیشه.همچنین اگه کم سرخ بشه بوی  سرخ شدن نمیگیره و جالب نمیشه) بعد از اینکه مرغ تا حد مطلوب سرخ شد پیاز داغ رو( کاملا  بستگی به خودتون داره ریختن یا نریختنش تو غذا) به مواد اضافه میکنیم.من توتصویری که میبینید به مرغ رب هم زدم.و تابه رو از روی اجاق برمیداریم تا کمی خنک بشه.حالا دو سه قاشق زعفرون دم کرده رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کل مرغ ها رنگ زعفرون به خودش بگیره.سیب زمینی ای که داشتیم رو ورقه ورقه میکنیم و ته قابلمه ای که یه کم روغن ریختیم میچینیم.برنج رو روش میریزیم و مرغ رو هم همینطور.البته اگه برای تعداد نفرات بیشتری خواستید درست کنید برنج و مرغ رو لایه لایه بریزید تا خوب طعم بگیره.بعد باز دو سه قاشق زعفران روی کل مواد میریزیم و برنج رو دم میزاریم.آب مرغی رو هم میتونید کنار غذا سرو کنید تا از اون حالت خشکی در بیاد.زرشک رو که خیس کردیم  رو آبکش میکنیم و تو یه قاشق روغن تفت میدیم.بعد از اینکه برنج دم کشید اون رو توی دیس بکشید و از زرشک برای تزیین روش استفاده کنید.تا یادم نرفته بگم که دمی به هر نوع برنجی که کته پخته بشه میگن.و اسم این غذا رو بخاطر این گزاشتم دمی که میشه برا تعداد کم اونو کته درست کرد.من خودم برای دو نفر کته درست میکنم و کیفیتش هم خیلی خوب میشه.البته تعریف از خود نباشه..دوستای گلم بهتون پیشنهاد میکنم حتما این غذا رو برای یک بار هم که شده امتحان کنید. 


تاریخ : دوشنبه 16 آذر 1394 | ساعت 14 و 46 دقیقه و 54 ثانیه | نویسنده : پریسا چگینی | نظرات
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • ستاره تبریز